Maling af vægge udføres med stor kompetence

Professionel vægmaling

Har du en enkelt væg, som du kunne tænke dig at få malet, eller skal du have malet alle væggene i din bolig eller i dine firmalokaler? Så står vi klar til at varetage din opgave. Vi har mange års erfaring som maler, og vi tilbyder blandt andet professionel maling af vægge til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv på hele Sjælland.

Vi holder selv til i Herlev, og vi kører derfor ofte ud til kunder i vores eget lokalområde samt i de andre omkringliggende områder som for eksempel Lyngby og Bagsværd, men har du en opgave til os et sted på Sjælland, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os før din nabo

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud Indenfor 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan stå for alt fra maling af vægge til lofter

De fleste af vores kunder har ikke kun behov for vores hjælp til maling af vægge, men også resten af boligen, og det kan være en stor fordel at lade os varetage hele projektet, så du får et flot og ensartet resultat.

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

Derudover tilbyder vi også fuldspartling samt opsætning af filt og flere andre former for indendørs og udendørs malerarbejde

Få kompetent rådgivning om valg af maling og farver

Det kan være svært at træffe et valg i forhold til, hvilken maling til vægge der skal anvendes, og hvilken farve der skal på væggen.

Hvis du har brug for professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med valg af maling og farver, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og få beregnet en pris eller indhent inspiration

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på professionel maling af vægge, eller mangler du inspiration til dit kommende projekt? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester Jimmi J. Nielsen

Enebærstien 33, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 38540920

Kontaktoplysninger

Telefon: 51 82 07 23

E-mail: info@jimmijellenielsen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.