Maling af vinduer og døre varetages for private og erhverv

Vi har stor erfaring med maling af vinduer

Trænger dine vinduer i huset eller virksomhedslokalerne til at blive frisket op med en gang maling, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven? Så står vi klar til at stille vores ekspertise og erfaring til din rådighed.

Vi har mange års erfaring med blandt andet maling af vinduer såvel som maling af døre og andre maleropgaver. Vi varetager særligt mange opgaver i vores eget lokalområde omkring Bagsværd, Herlev og Lyngby, men vi kører også gerne ud til opgaver på resten af Sjælland.

Kontakt os før din nabo

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud Indenfor 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et flot og langtidsholdbart resultat

Vi tilbyder maling af vinduer og døre indendørs såvel som udendørs. Vi lægger stor vægt på grundighed og med vores mange års erfaring, kan du altid være sikker på at få et flot og langtidsholdbart resultat, når du sætter os på din opgave.

I forbindelse med maling af indvendige og udvendige vinduer, døre og karme maler vi naturligvis i lige netop den farve, som du kunne tænke dig, og udvendigt sørger vi for at bruge en maling, der er velegnet til udendørs brug. 

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din opgave i forbindelse med maling af vinduer? Så kan du med stor fordel kontakte os allerede i dag med en beskrivelse af din opgave.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt malerarbejde, og med vores erfaring og grundighed kan du være sikker på, at du får et flot og professionelt resultat.

Vi har også stor erfaring med maling af loft såvel som maling af vægge, så har du en maleropgave til os - hvad end den er udendørs eller indendørs - så kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester Jimmi J. Nielsen

Enebærstien 33, 2730 Herlev

Klik her for rutevejledning

CVR: 38540920

Kontaktoplysninger

Telefon: 51 82 07 23

E-mail: info@jimmijellenielsen.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.